Over Toon
& Our Home

Amsterdam
2014

Hotel Toon verwelkomt gasten sinds januari 2014. Er zijn 4 prachtige kamers met zijdelings uitzicht op de gracht.
Vanwege de kleinschaligheid zijn wij in staat om een persoonlijke sfeer te handhaven gekarakteriseerd door hartelijkheid, plezier en gastvrijheid.

Op de begane grond zit Bar Bitterbal. Dit is een levendige bar. Houdt hier rekening mee als u stilte zoekt.

Hotel Toon bevindt zich in een zeer karakteristiek monumentaal pand. Zoals bij vele authentieke gebouwen in Amsterdam, hebben wij steile trappen en geen lift. In het gehele hotel is WiFi beschikbaar waarvan u zowel met uw telefoon als laptop kosteloos gebruikt kunt maken.

Wat de reden van uw verblijf ook is, wij voelen ons vereerd dat u interesse heeft in Hotel Toon. We zullen er alles aan doen om u de hartelijke en uitstekende service te bieden die u verdient. Mocht u nog vragen hebben over ons hotel of bent u op zoek naar tips hoe u onze hoofdstad tijdens uw verblijf als echte local kunt verkennen, aarzel dan niet om per mail contact met ons op te nemen!

Previous
Next

Receptie

 Vanaf half 9 ‘s ochtends kunt u uw bagage bij ons achterlaten. Aarzelt u na het inchecken niet om eventuele vragen te stellen aan het personeel in het restaurant. Zij kennen de stad goed en zullen u graag van dienst zijn. Op de dag van vertrek kunt u de bagage ook bij ons achterlaten zodat u nog de stad in kan gaan.

Kamers

Al onze kamers zijn rookvrij en hebben een eigen badkamer met een douche, toilet, haardroger, handdoeken en toiletartikelen. Zoals vele authentieke gebouwen in Amsterdam hebben wij steile trappen, er is geen lift.

Hotel Toon

Bedrijf Info

error: Alert: Content selection is disabled!!