Neem contact op

Neem Contact Met Ons Op

Informatie

Routebeschrijving

Wat is de beste manier om bij uw hotel te komen?

Schiphol

De makkelijkste manier om bij ons hotel te komen vanaf Schiphol is om een taxi vanaf Schiphol te pakken, de kosten liggen rond de 50 euro voor een enkele rit naar ons hotel.

Een andere optie, welke ook makkelijk is, is om eerst de trein naar het Centraal Station te nemen en vanuit daar een taxi te pakken. De totale kosten om vanaf  Schiphol naar het Centraal Station en vervolgens naar onze B&B te gaan ligt rond de 20 euro, 5 euro voor de trein en dan nog eens 15 euro van het station naar het hotel.

De derde optie is om met de trein naar het Centraal Station te gaan en vanuit daar met de tram naar het Rembrandt plein te gaan. U moet lijn 4 of 14 hebben, deze vertrekt vanaf de oostkant van het station. Als u uitstapt op het Rembrandt plein dan moet u het plein diagonaal oversteken de Utrechtsestraat in. Loop richting het kanaal en dan ligt ons hotel aan uw rechterhand.

U kunt een enkel kaartje kopen voor de tram of een OV chipkaart kopen voor het gehele verblijf, informatie hiervoor kunt u verkrijgen bij een informatie loket in het Centraal Station.

Waar kunnen we onze auto parkeren?

Er zijn drie parkeergarages die dicht bij het centrum liggen, echter zijn deze vrij duur:

http://www.parkeren-amsterdam.com/parkeergarage-waterlooplein – 30 euro per dag 
http://www.parkeren-amsterdam.com/parkeergarage-stopera – 47,5 euro per dag
http://www.parkking.nl/incl/parkeerthebank.html – 50 euro per dag

Een goedkopere parkeergarage kunt u vinden vlak naast het Centraal Station, voor meer informatie hierover kunt u naar de volgende website gaan: http://www.parkingcentrumoosterdok.nl
De kosten van deze parkeergarage zijn 12 euro per 24 uur.

 

 

Utrechtsestraat 18, Amsterdam, 1017 VN

Hotel Toon