Hotel Toon

Hotel Toon verwelkomt gasten sinds januari 2014. Er zijn 5 prachtige kamers met zijdelings uitzicht op de gracht.

Vanwege de kleinschaligheid zijn wij in staat om een persoonlijke sfeer te handhaven gekarakteriseerd door hartelijkheid, plezier en gastvrijheid.

Hotel Toon bevindt zich in een zeer karakteristiek monumentaal pand. Zoals bij vele authentieke gebouwen in Amsterdam, hebben wij steile trappen en geen lift. In het gehele hotel is WiFi beschikbaar waarvan u zowel met uw telefoon als laptop kosteloos gebruikt kunt maken. 

Wat de reden van uw verblijf ook is, wij voelen ons vereerd dat u interesse heeft in Hotel Toon. We zullen er alles aan doen om u de hartelijke en uitstekende service te bieden die u verdient. Mocht u nog vragen hebben over ons hotel of bent u op zoek naar tips hoe u onze hoofdstad tijdens uw verblijf als echte local kunt verkennen, aarzel dan niet om per mail contact met ons op te nemen!

Check in/uit 
Check in: 15:00-23:00  - Check uit: 11:00

Receptie

Vanwege de kleinschaligheid van het hotel, hebben wij geen 24 uurs receptie. U kunt inchecken in het restaurant. Vanaf half 8 ‘s ochtends kunt u uw bagage bij ons achterlaten. Aarzelt u na het inchecken niet om eventuele vragen te stellen aan het personeel in het restaurant. Zij kennen de stad goed en zullen u graag van dienst zijn. Op de dag van vertrek kunt u de bagage ook bij ons achterlaten zodat u nog de stad in kan gaan.


Kamers

Al onze kamers zijn rookvrij en hebben een eigen badkamer met een douche, toilet, haardroger, handdoeken en toiletartikelen. Zoals vele authentieke gebouwen in Amsterdam hebben wij steile trappen, er is geen lift.

Bekijk onze kamers

Reserveringen

Gebruik svp ons online reserveringssysteem voor beschikbaarheid, tarieven en reserveringen.

Reserveren

Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen. U kunt ook telefonisch reserveren via: +31 (0) 20-2334431

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden